Kaluwihan lan cacat tabung tliti rapi

Amarga dikarepake kanggo produksi lan abang saka ing biaya produksi lan Manufaktur, akeh pelanggan wis diganti saka asli tuku pipe rapi baja kadhemen-digambar kanggo steel pipe tliti rapi. Ayo dadi njupuk dipikir ing kaluwihan lan cacat saka tabung baja tliti rapi:
kaluwihan: 1. pipe mbentuk kacepetan Precision rapi cepet lan output produksi dhuwur. Tanpa bakal ngrusak nutupi, variétas pola salib-bagean bisa digawe miturut syarat saka kahanan. 2. Proses kadhemen Rolling bisa nggawe pipe tliti baja gawé ewah-ewahan bentuk tensile ageng, kang mbenakake titik ngasilaken saka pipo tliti baja. 3, tliti saka pipo tliti baja dhuwur, supaya pangguna nyuda generasi sampah.

cacat: 1. kaku ampas ana ing bagean saka pipa tliti rapi, kang mengaruhi ciri buckling sakabèhé lan lokal tliti pipe rapi baja; 2. Rigidity torsional free saka bagean saka pipa tliti baja punika relatif kurang; 3. Precision kadhemen-mbalek rapi steel pipe Ing kekandelan tembok mbentuk cilik, lan kemampuan kanggo nindakake mbukak klempakan lokal boten cecek.


Post time: 2019-11-09
INQUIRY NOW