• Cilësi të mirë

  *Kuanyu u njoh me ISO-9001, ISO-14001.
  *Ne mënyrë rigoroze në përputhje me ASTM, IT, NGA, standardet EN dhe futjen testimin e pajisjeve nga brenda dhe jashtë vendit për të siguruar cilësi.
  *Blerje materialit nga JISCO, TISCO, Baosteel, ZPSS
 • Delivery Fast

  *100+ linjat e prodhimit,Fabrika mbulon një sipërfaqe prej 10,000 metra katrorë, kapacitet vjetor të prodhimit prej 50,000 tonë metrikë. aksioneve të mëdha,gatshëm për të anijes.
 • Shërbimi Perfect

  *OEM / ODM shërbimit * 24-orë shërbim në internet
  *kënaqshëm para-shitjes, në mes të shitjes dhe pas shitjes shërbimet

Rreth nesh

që nga 2008, Kuanyu Pipe Industry është një ndërmarrje e re moderne,specializuar në kërkimin dhe zhvillimin, prodhimit dhe marketingut. Kuanyu e ka selinë në Bazën Stainless çeliku prodhimit të Kinës - Foshan City, Guangdong.
Produktet kryesore: çelik inox ngjitur dhe tub tub. Produktet tona përfshijnë tub,tub sanitare,tub dritë matës për tubacioneve të zakonshëm dhe pajisje etj. Të gjitha produktet janë në përputhje me ASTM, CNS, EN, ose standardet JIS,dhe ajo është përdorur në industri të ndryshme, të tilla si naftës dhe gazit, petrokimike, kimik, Njësia energjitike, Pulp & Paper, ushqim dhe pije, automobilistik, mobilje, ndërtim, elektronik, bio-tech dhe më shumë.
Ne ofrojmë produkte me cilësi të lartë dhe shërbim të mirë për klientët për të mundësuar Kuanyu bëhet modeli i industrisë.

Enquiry TANI