Avantazhet dhe disavantazhet e tubave seamless precision

Për shkak të kërkesës për prodhimin dhe uljen e kostos së prodhimit dhe të prodhimit, shumë konsumatorë kanë ndryshuar nga origjinali ftohtë tërhequr tub çeliku seamless blerje të tub çeliku saktësi seamless. Le të bëjmë një vështrim në avantazhet dhe disavantazhet e tuba çeliku seamless saktësi:
Përparësitë: 1. Precision seamless tub formimin shpejtësia është i shpejtë dhe të prodhimit të prodhimit është e lartë. Pa dëmtuar shtresë, një shumëllojshmëri të gjerë të modeleve ndër-seksioni mund të bëhen për t'iu përshtatur kërkesave të kushteve. 2. Procesi i ftohtë kodrina mund të bëjë tub çeliku saktësi të prodhuar deformim të madh në tërheqje, e cila përmirëson pikën rendimentin e tub çeliku precision. 3, saktësi të tub çeliku saktësi është e lartë, në mënyrë që përdoruesi redukton gjenerimit të mbetjeve.

disavantazhet: 1. stresi mbetur ekziston në seksionin e tub saktësi seamless, e cila ndikon në e përgjithshme dhe lokale karakteristikat buckling e saktësi tub çeliku seamless; 2. Ngurtësia lirë torsional i seksionit të tub çeliku saktësi është relativisht i ulët; 3. tub çeliku të ftohtë-mbështjellë saktësi seamless trashësi Muri formimin është i vogël, dhe aftësinë për të kryer një peshë lokale koncentruar është e pamjaftueshme.


Post time: 2019-11-09
Enquiry TANI