Product News

  • Avantazhet dhe disavantazhet e tubave seamless precision

    Për shkak të kërkesës për prodhimin dhe uljen e kostos së prodhimit dhe të prodhimit, shumë konsumatorë kanë ndryshuar nga origjinali ftohtë tërhequr tub çeliku seamless blerje të tub çeliku saktësi seamless. Let's take a look at the advantages and disadvantages of precision seamless steel tubes: Përparësitë: 1. Precision seamless pipe forming speed is fast and production output is…
    Read more
Enquiry TANI