News

  • Kaunggulan jeung kalemahan tina tabung precision seamless

    Alatan paménta pikeun produksi jeung ngurangan biaya produksi jeung manufaktur, loba nasabah geus robah tina aslina beuli pipe seamless baja tiis-digambar keur pipa baja precision seamless. Let's take a look at the advantages and disadvantages of precision seamless steel tubes: kaunggulan: 1. pipe ngabentuk speed precision seamless nyaéta saum sareng kaluaran produksi nyaeta tinggi. Tampa kudu ngaruksak palapis nu, rupa-rupa pola cross-bagian bisa dijieun pikeun nyocogkeun sarat tina kaayaan. 2. Prosés tiis rolling bisa nyieun pipe precision baja ngahasilkeun deformasi tensile badag, nu ngaronjatkeun titik ngahasilkeun sahiji pipe precision baja. 3, nu precision tina pipa precision baja nya tinggi, so that the user…
    Read more
INQUIRY NOW