Kaunggulan jeung kalemahan tina tabung precision seamless

Alatan paménta pikeun produksi jeung ngurangan biaya produksi jeung manufaktur, loba nasabah geus robah tina aslina beuli pipe seamless baja tiis-digambar keur pipa baja precision seamless. Hayu urang nyandak katingal di kaunggulan jeung kalemahan tina tabung baja precision seamless:
kaunggulan: 1. pipe ngabentuk speed precision seamless nyaéta saum sareng kaluaran produksi nyaeta tinggi. Tampa kudu ngaruksak palapis nu, rupa-rupa pola cross-bagian bisa dijieun pikeun nyocogkeun sarat tina kaayaan. 2. Prosés tiis rolling bisa nyieun pipe precision baja ngahasilkeun deformasi tensile badag, nu ngaronjatkeun titik ngahasilkeun sahiji pipe precision baja. 3, nu precision tina pipa precision baja nya tinggi, ku kituna pamaké ngurangan generasi runtah.

kalemahan: 1. setrés residual aya dina bagian tina pipa precision seamless, nu bakal mangaruhan ciri buckling sakabéh jeung lokal tina precision pipe seamless baja; 2. The rigidity torsional bébas tina bagian tina pipa precision baja relatif low; 3. The precision tiis-digulung seamless pipe baja nu ketebalan témbok ngabentuk mangrupa leutik, sarta pangabisa pikeun ngalakonan beban kentel lokal téh cukup.


Post time: 2019-11-09
INQUIRY NOW