Kuanyu steel Steel pipe Industri nyertakeun wewengkon leuwih 3000 méter pasagi sarta owns hiji alat manufaktur badag-diskalakeun tube, kapasitas produksi cukup tur precision processing tinggi, kaasup buleud pipah Polishing Mesin, alun-alun & Rectangular pipah Polishing Mesin, Padet lééh Annealing tungku, 630mm Ngabentuk Mesin jsb. Kuanyu boga 60 forming and processing equipment in different mould and can process stainless steel welded tube in 9.5mm-2032mm out diameter and our annual output over 50000 tons.

urang

urang

pipe stainless steel / tube, gauge lampu pipe stainless steel pikeun Piping biasa,stainless steel pasagi / rectangular / buleud pipe,fittings pencét stainless steel, fittings Saniter, fittings industri stainless steel.

produksi

Babak pipah Polishing Mesin, alun-alun & Rectangular pipah Polishing Mesin, Padet lééh Annealing tungku, 630mm Ngabentuk Mesin jsb.

urang

We keep developming high-quality products and new & model praktis pikeun paménta papanggih pasar; Striving to provide customers with satisfactory pre-sale, pertengahan diobral sarta sanggeus-diobral jasa, mangrupa tema langgeng parusahaan urang pikeun ngembangkeun usaha. parusahaan urang janji ka angka vast konsumén:

1、Nyadiakeun layanan piwuruk teknis bébas konsumén.
2、Nyadiakeun konsumén jeung sampel produk, propil bisnis, sertipikat kiridit sareng inpo nu sejenna.
3、Diondang konsumén ngadatangan parusahaan urang keur desain produk, prosés manufaktur produk, prototipe produk, fasilitas nguji produk na sistem manajemen kualitas.
4、Masihan konsumén solusi sakabéh nurutkeun pangabutuh customer urang.
5、24-jam layanan online.

Dina prosés manufaktur produk, kami diondang technicians relevan konsumén ngadatangan parusahaan urang pikeun mariksa éta inspeksi unggal prosés dina prosés manufaktur, sarta méré standar pamariksaan jeung hasil produk mun technicians relevan pamaké.

1、jasa hidayah instalasi bébas pikeun produk saled.
2、parusahaan urang geus dilengkepan tim layanan tinggi-tech sanggeus-jualan. Nalika nampa informasi layanan palanggan atawa eupan balik, dina waktos shortest mungkin mun urang ngadamel solusi nyugemakeun ka konsumén dina waktos shortest mungkin.

INQUIRY NOW